www.moradietistmottagning.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


moradietistmottagning.se respekterar din integritet och strävar efter att upprätthålla och använda din information på ett ansvarsfullt sätt. Om inget annat nämns nedan, denna integritetspolicy behandlar endast användning och utlämnande av information som vi samlar in från dig på vår hemsida. Genom att besöka moradietistmottagning.se du accepterar de metoder som beskrivs i denna integritetspolicy.

Om du ger oss din e-postadress när du registrerar eller deltar i en tävling, kommer vi endast att skicka e-post om din beställning eller kampanjer. För att ta bort dig från vår e-postlista.

All personlig information som du lämnar till oss på vår hemsida (dvs namn, adress, e-postadress, telefonnummer) hålls i privata filer på vår säkra webbserver och våra interna system. moradietistmottagning.se aktier statistik, demografiska och andra icke-personligt identifierbar information med tredjepartsföretag för att hantera och optimera vår hemsida och databas. moradietistmottagning.se kräver dessa tredje parter för att behålla din information konfidentiellt. Också vi inte kommer att sälja, hyra ut eller dela din e-postadress med andra för dem att skicka oönskad e-post.

Du bör också vara medveten om att vi kan avslöja specifik information om dig om det behövs för att göra det enligt lag, statlig begäran eller domstolsbeslut eller på grundval av vår goda skäl att tro att det är nödvändigt att anpassa eller följa en sådan lag, begäran eller domstolsbeslut eller att skydda användarna av vår hemsida eller allmänheten.

moradietistmottagning.se kan uppdatera vår integritetspolicy. Användning av personuppgifter som vi samlar in är föremål för integritetspolicy som gällde vid den tid du lämna personlig information. När vi gör en förändring, kommer vi att publicera den uppdaterade politik på denna webbplats och vi uppmuntrar dig att kontrollera vår policy med jämna mellanrum. Genom att använda vår hemsida efter utstationering av en förändring i sekretesspolicy samtycker du till den uppdaterade policy.

tillbaka
Copyright © 2018 www.moradietistmottagning.se